Maalämpökoneiden asennukset, lattialämpötyöt ja muut palvelut Jyväskylässä ja lähialueilla

Tarjoamme monipuoliset LVI-alan palvelut ja myymme alan tarvikkeita. Palveluihimme kuuluvat mm:

  • LVI-työt (suunnittelu, urakointi, tarvikemyynti)
  • Ilmastointitarvikkeet, -huollot ja -työt
  • Putkityöt ja -tarvikkeiden myynti
  • Maalämpökoneiden asennukset
  • Lattialämpötyöt ja -tarvikkeet

Maalämpökoneiden asennukset

Maalämpö on ekologinen lämmitysmuoto. Maalämpökoneiden asennukset voivat olla iso alkuinvestointi, mutta muutamassa vuodessa ne maksavat itsensä takaisin huimasti alentuneissa lämmityskustannuksissa. Maalämpökoneiden asennusta varten tontillesi porataan maalämpökaivo. Kun maalämpökaivo on oikein porattu, se kestää sukupolven vaihdoksetkin. Lämpökaivo porataan lähelle tilaa, jonne maalämpöpumppu asennetaan. Maalämpökoneen asennus on nopea toimenpide ja maalämpöpumppu on pian toimintavalmis. Aikaa menee yleensä 1-2 päivää.

Lattialämpötyöt

Lattialämpötyöt sisältävät lattialämmityksen mitoituksen ja lattialämmityssuunnitelmat. Varsinkin yhdessä lämpöpumpun kanssa lattialämmitys on tehokas koko kodin lämmittäjä. Lattialämmitys on myös erityisen miellyttävä ja helppo käyttää.

Putkityöt ja ilmastointityöt

LVI-alan palveluihimme kuuluvat myös putkityöt ja ilmastointityöt. Oikeaoppinen ilmastointi auttaa myös lämmityskulujen pienentämisessä ja hyvin suoritetut putkityöt takaavat kodin toimintavarmuuden. Putkitöistä ja ilmastointitöistä voit lisää tarkemmin etusivulta.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa